Importeren

Uw auto laten importeren door Gerritsma Auto’s

Het kan heel voordelig zijn om een auto uit een Europees land te importeren. Zo zijn auto’s uit Duitsland vaak veel vollediger uitgerust en is het aanbod veel groter dan in Nederland. Zelf een auto importeren kan echter een drempel opleveren. Er komt veel papierwerk bij kijken, je moet weten wat je rechten en plichten zijn bij het zakendoen met buitenlandse partijen en ongezien een auto kopen is ook niet aan te bevelen.

 

Gerritsma Auto’s kan al deze zorgen uit handen nemen. Wij importeren voor onze klanten al jaren auto’s uit het buitenland en zorgen ervoor dat de klant hier zo weinig mogelijk werk aan heeft. Wij kunnen het importtraject gedeeltelijk voor u verzorgen of als complete service aanbieden: van zoeken tot en met het afleveren van de auto op kenteken, bij u voor de deur. Dankzij onze jarenlange ervaring met de verschillende importmethoden kunnen we voor onze klanten altijd de voordeligste manier van werken aanbieden.

Laat ons uw droomauto zoeken

Bij Gerritsma Auto’s kunt u een gedetailleerde wensenlijst opgeven. Wij houden rekening met bouwjaar, kilometrage, kleur, uitrusting en motorvermogen in onze zoektocht, om zo dicht mogelijk -of helemaal- bij uw droomauto uit te komen. Ons grote dealernetwerk binnen Europa staat voor ons klaar om precies die auto te vinden, waar u naar op zoek bent. Vaak vinden wij deze auto al nog voordat deze online staat.

Ook occasionlease behoort tot de mogelijkheden

Gerritsma Auto’s biedt ook de mogelijkheid om de auto die wij voor u importeren als leaseauto aan te bieden. Wij werken samen met diverse leasemaatschappijen die u de mogelijkheid bieden om uw occasion te leasen, tegen aantrekkelijke maandtarieven. Dit kan zakelijk gezien zeer interessant zijn.

Contact opnemen

Import formulier

  Zoekopdracht

  Bent u op zoek naar een specifieke auto? Geen zorgen, wij gaan graag voor u opzoek naar de perfecte auto die past bij uw wensen en behoeften. Vul ons zoekopdrachten formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  Gerritsma-Autos-volkswagen-logo
  Gerritsma-Autos-BMW-logo
  Gerritsma-Autos-Audi-logo
  Gerritsma-Autos-Volvo-logo